Du er her: 

Høje Taastrup Kirkes data- og privatlivspolitik

Høje Taastrup Kirke indsamler oplysninger om personer, når de selv giver oplysninger til Høje Taastrup Kirke i forbindelse med kirkelige handlinger, tilmeldinger, ansøgninger og ansættelser.

Høje Taastrup Kirke indsamler desuden oplysninger om brugerne og deres besøg på www.hoejetaastrupkirke.dk ved hjælp af cookies.

Høje Taastrup Kirke behandler alle persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen: Europa-parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016, som finder anvendelse fra den 25. maj 2018.


Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags data og informationer, der kan bruges til at identificerer personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Når du i forbindelse med anmodning om kirkelige handlinger eller ved tilmelding til kirkens arrangementer og andre tilbud eller ved ansøgninger til kirken afgiver oplysninger om dig selv, har du givet dine personoplysninger til Høje Taastrup Kirke. Det kan ske ved personlig eller telefonisk kontakt til kirken, ved breve eller e-mail, du sender til kirken, eller gennem formularer, du udfylder på kirkens hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, cpr. nr., telefonnummer, e-mail, adresse f.eks. i forbindelse med anmodning om kirkelig handlinger, konfirmandtilmelding, tilmelding til babysalmesang, minikonfirmand, udflugter, foredrag og andre arrangementer.

Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til dette. De registrerede personlige oplysninger videregives ikke til tredjepart.


Cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dit besøg på hjemmesiden, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Se mere om hjemmesidens cookiepolitik her: https://www.hoejetaastrupkirke.dk/cookieInfo/


Sikkerhedsforanstaltninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Adgang til indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: hoejetaastrup.sogn@km.dk.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: hoejetaastrup.sogn@km.dk. Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Dataansvarlig

Høje Taastrup Kirke og Høje Taastrup Kirkes menighedsråd er ansvarlig for behandlingen af de persondata, der gives til Høje Taastrup Kirke.

Høje Taastrup Kirke
Adresse: Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup
Telefon: 40 43 43 93
E-mail: hoejetaastrup.sogn@km.dk