Luftfoto fra 1983

Udsnit som viser adgangen til kirken fra Bygaden. Der er tre veje op til lågen ind til kirkegården. Den midterste vej er en trappe.

Luftfoto som viser en anden vinkel ved fotograferingen 16/2 1983. Her kan man øverst til højre se parkeringspladser til rådhuset, der blev indviet to uger tidligere, 1/2 1983.

Vi har efterhånden samlet en del luftfoto af Høje Taastrup Kirke. De er taget gennem de seneste 70 år. Det senest tilkomne luftfoto er fra 1983.

Tre år før Edvard Nielsen stoppede som præst ved Høje Taastrup Kirke blev dette luftfoto af kirken og landsbyen lavet.

Det er fotograferet af Kastrup Luftfoto den 16. februar 1983.

En udgave af fotoet i A3-format har hængt på væggen hos Edvard Nielsen og hans hustru Inger Koch Nielsen i deres hjem nede på Banestrøget. Billedet er blevet noget falmet gennemårene.

› Klik her og se samlingen af kort og luftfoto