Du er her: 

Kommunikationsmedarbejder i Høje Taastrup Sogn

Høje Taastrup Sogns menighedsråd søger en kommunikationsmedarbejder til tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Høje Taastrup Sogn har en meget blandet befolkningssammensætning. Vi ønsker at kommunikere mere målrettet med medlemmerne af Folkekirken i sognet om relevante tilbud, samtidig med at vi udvikler vores tilbud i tråd med de værdier, der netop er vedtaget af menighedsrådet, og som skal hjælpe med at fokusere vores tilbud og aktiviteter til sognets beboere.

Dine opgaver som kommunikationsmedarbejder bliver at:

·         Udvikle og implementere en SoMe strategi, og at kommunikere relevante fortællinger og nyheder på sociale medier vedr. vores kirkes arbejde og aktiviteter.

·         Samarbejde med kommunikationsudvalget og visionsgruppen under menighedsrådet om de overordnede linjer i kommunikationsindsatsen.

·         Etablere og drive en Customer Relationship Management (CRM) database, hvor alle, der er interesserede i at blive kommunikeret med, og alle de, der besøger vores arrangementer, registreres.

·         Opsætning af og distribution af trykte ”løbesedler” vedr. konkrete arrangementer, hvoraf nogle vil skulle massedistribueres i sognet.

Vi søger en kommunikationsmedarbejder der er:

·         Interesseret i at arbejde i Folkekirken.

·         Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og som f.eks. er studerende på en kommunikations relateret uddannelse i Storkøbenhavn.

·         Har indgående kendskab til massekommunikation og sociale medier.

Vi kan tilbyde et varieret job med frie muligheder for at planlægge tiden selv. Du kommer til at få ansvaret for, hvordan vi kommunikerer til vores medlemmer af folkekirken i de kommende år, og du kan være med til at udvikle nye måder at tænke kommunikation på hos os – og måske hos andre.

Du vil få tilbudt en arbejdsplads i Høje Taastrup Kirkes sognegård, Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup. Det er også muligt at arbejde hjemmefra i en stor del af arbejdstiden. Arbejdstiden er mellem 14 og 18 timer om ugen (efter aftale), der aflønnes med en timeløn på kr. 138 i timen. Du vil have kontaktpersonen i menighedsrådet som direkte reference, men det daglige arbejde koordineres med det frivillige kommunikationsudvalg. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller om sognet, så er du velkommen til at kontakte Simone Voergaard på tlf. 22921328 og mail kontaktperson@hoejetaastrupkirke.dk. Ansøgning om stillingen skal sendes til 7152fortrolig@sogn.dk inkl. et CV. Vi skal have din ansøgning senest onsdag d. 12. juni 2019. Der vil være samtaler tirsdag d. 18. juni 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del dette: