Kirken indblandet i krimi

Et tv, som viser afsnit 3 af tv-serien "Den som dræber - Fanget af mørket"

Da tv-serien "Den som dræber - Fanget af mørket" blev optaget, var der kameraer og en tom kiste i kirken.

Under tv-optagelsen var kvindeindgangen lavet om til teknikrum.

Høje Taastrup Kirke spiller en vigtig rolle i tv-serien "Den som dræber - Fanget af mørket". Det er her, politiet arrangerer en fiktiv begravelse, som skal lokke seriemorderen frem.

Tv-serien "Den som dræber - Fanget af mørket" handler om jagten på en seriemorder, som står bag en række unge kvinders forsvinden. Serien kan ses på Viaplay.

Morderen jages af kriminalbetjenten Jan Michelsen (spillet af Kenneth M. Christensen) og profileringseksperten Louise Bergstein (spillet af Natalie Madueño).

Politiet finder hurtigt ud af, hvem morderen er, og de har en formodning om, at morderen holder nogle af de forsvundne kvinder fanget. Men politiet ved ikke, hvor de kan fange morderen.

I håbet om at lokke morderen frem arrangerer politiet en begravelse for en af de kvinder, der er forsvundet. Den begravelse foregår i Høje Taastrup Kirke.

Kisten er tom, og det ved morderen godt, for han holder kvinden fanget i sin kælder...