Konfirmation i 2020

Der er nu åbent for tilmelding til konfirmation i Høje Taastrup Kirke næste år. I 2020 er der konfirmation storebededag: fredag den 8. maj og dagen efter: lørdag den 9. maj

Alle unge, som efter sommerferien går i 8. klasse, kan blive tilmeldt til konfirmation og begynde at følge konfirmationsforberedelsen, som starter efteråret 2019.

Tilmelding foregår ved at udfylde formularen på siden, der oplyser om vores konfirmationer: ›Konfirmation i Høje Taastrup Kirke

Tilmeldingsperioden slutter 1. juni 2019.

Alle er velkomne
Alle unge i 8. klasse er velkomne til at følge konfirmationsforberedelsen - også bare for at se, hvad det er for noget. Konfirmationsforberedelsen giver et godt indblik i kristendommen og den danske folkekirke.

For at kunne blive konfirmeret skal man være døbt. Hvis man følger konfirmationsforberedelsen og ønsker at blive konfirmeret, selv om man ikke er døbt, skal man bare døbes inden konfirmationen.