Kirken på toppen

Nu har du mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens kirke. I maj og juni måned inviterer Høje Taastrup Kirke nemlig hele sognet til dialogmøder om "Kirken på toppen".

Menighedsrådet i Høje Taastrup Kirke har igangsat et projekt om kirken og fremtiden. Som et væsentlig bidrag til dette arbejde er dialogen med sognets folkekirkemedlemmer.

Vi har planlagt 3 visions og dialog møder rundt om i sognet.

Projektet har vi kaldt ”Kirken på toppen”.

”Kirken” er tænkt som kirken og dens institutioner og bygninger som et fælles samlingspunkt. At kirken fra sin placering som det højeste sted på vestegnen vil række ud og favne hele Høje Taastrup kirkes sogn og udvikle sig fra landsbyens kirke til sognets kirke.

”Toppen” skal opfattes som en metafor i forhold til at tilbyde spændende arrangementer i tidssvarende rammer og aktiviteter, som tager udgangspunkt i den store mangfoldighed, som rummes i Høje Taastrup sogn.

Vi vil glæde os til at høre, hvad I ønsker skal tegne fremtidens kirke.

Vel mødt et af følgende tre steder:

• Høje Taastrup sognegård, tirsdag den 15. maj 2018 kl. 18:00 - 20:00
  • Præstegården Morelhaven, torsdag den 24. maj 2018 kl. 18.00 - 20:00
  • Cafe Gadehjørnet, tirsdag den 12. juni 2018 kl. 18:00 - 20:00

Der serveres sandwich/boller og drikkevarer ved alle arrangementer