Tween Sing i Høje Taastrup Kirke

Lørdag den 7. april kommer Jimmi Bech til Høje Taastrup Kirke for at lave stomp med børnene. Jimmi er uddannet trommeslager fra musikkonservatoriet.

Et nyt børnefællesskab sparkes i gang lørdag den 7. april, når alle børn i 3. - 6. klasse inviteres til at lave stomp.

Stomp handler om at lave masser af spændende rytmer, slå på baljer og opleve, hvordan man sammen kan skabe en fælles puls. Stomp er en sjov, musikalsk og befriende måde at være sammen på, og der er plads til alle, uanset om man har prøvet det før eller prøver det for første gang.

Fællesskabet fortsætter lørdag den 5. maj og lørdag den 9. juni, hvor vi mødes omkring temaerne eventyr og kage. Indenfor dagens tema er børnene selv med til at skabe indholdet. Vi laver dét, de finder vigtigt i forhold til temaet og i forhold til værdien af fællesskab og tro. Alt sammen sker i et trygt og legende miljø, hvor kun fantasien sætter grænser.

Det er organist Gulli Odsbøl og sognepræst Eva Kyed Østerlind, der giver børnene ordet og lader dem være i centrum for alt, hvad der skal ske. Børnene opfordres til at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Tween Sing er en del af KFUM og KFUK’s landsdækkende, kirkelige børne- og ungdomsarbejde. Deres formål er at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

Tween Sing henvender sig til børn mellem 9 og 12 år. De kaldes ofte tweens, en forkortelse af ”betweenagers”, altså dem, der er midt imellem at være barn og teenager.

Tid: Lørdag den 7/4, 5/5 og 9/6 kl. 10-15.
Sted: Høje Taastrup Kirkes sognegård, Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup
Pris: 125 kr. For den pris kan man være med til Tween Sing i hele 2018. Derudover får man et års velkomstmedlemskab af KFUM og K (www.kfum-kfuk.dk), hvilket bl.a. betyder et medlemsblad i postkassen og mulighed for forskellige ture og lejre rundt i Danmark.
Tilmelding: senest torsdag 5/4 til Eva på evmo@km.dk

Vil du vide mere, så kontakt sognepræst Eva Kyed Østerlind på 2138 6395 eller evmo@km.dk