Konfirmationskjoler og velgørenhed

Konfirmationskjolerne blev studeret grundigt

Giv penge til velgørenhed og få en konfirmationskjole med i købet. Sådan lød sloganet, da Høje Taastrup Kirke gav konfirmander og deres mødre mulighed for at kigge på konfirmationskjoler i sognegården.

Det drejer sig om et lager af konfirmationskjoler, som brudebutikken lige over for kirken, Bentes Brudedesign, har doneret til velgørenhedsarbejdet ved Høje Taastrup Kirke. Bente Grønvig, der ejer butikken, har besluttet, at hun ikke længere vil sælge konfirmationskjoler. Derfor har hun doneret sit restlager til kirken.

Det er menighedsplejen ved Høje Taastrup Kirke, som har fået overdraget lageret af konfirmationskjoler. De har besluttet, at give konfirmanderne mulighed for at købe kjolerne, så der kan komme penge ind til velgørenhedsarbejde blandt sognets fattige og ensomme.

Velgørenhed
Allehelgensøndag var 40 konfirmationskjolerne så hængt frem i konfirmandlokalet i sognegården. Det gav et stort rykind af kvindelige konfirmander og deres mødre, som benyttede lejligheden til at kigge nærmere på kjolerne og prøve dem.

”Det er helt fantastisk med den her donation af konfirmationskjoler. Vi kan glæde konfirmanderne og skabe ekstra fokus om kirkens sociale arbejde, før vi i december skal uddele julekurve,” siger Charlotte Slot, der er formand for menighedsplejens bestyrelse.