Kjoler doneret

Et lager af konfirmationskjoler er blevet doneret til Høje Taastrup Kirke. De kommer fra brudebutikken lige over for kirken, Bentes Brudedesign.

Bente Grønvig, der ejer butikken, har besluttet, at hun ikke længere vil sælge konfirmationskjoler. Derfor har hun doneret sit lager til Høje Taastrup Kirke.

Penge til velgørenhed
Det er menighedsplejen ved Høje Taastrup Kirke, der har fået overdraget lageret af fine konfirmationskjoler. De giver nu konfirmanderne mulighed for at købe kjolerne, så der kan komme penge ind til velgørenhedsarbejde blandt sognets fattige og ensomme.

Salg af konfirmationskjoler
Efter allehelgensgudstjenesten søndag den 5. november var konfirmationskjolerne hængt frem i konfirmandlokalet i sognegården. Her kunne konfirmanderne og deres mødre få lejlighed til at kigge nærmere på kjolerne og prøve dem.