Menighedsmøde

Spisning efter menighedsmødet

Der har været generalforsamling for alle folkekirkemedlemmer i Høje Taastrup Sogn. Her kom en masse god forslag til initiativer, som Høje Taastrup Kirke kan tage fat på.

Det startede med høstgudstjeneste i en flot pyntet kirke. Bagefter var der så menighedsmøde i sognegården.

Et menighedsmøde er nærmest som en generalforsamling for folkekirkemedlemmerne i Høje Taastrup Sogn. Her kan alle komme og høre om det, der sker i og omkring Høje Taastrup Kirke.

Efter menighedsrådet havde fortalt om sit arbejde og kirkens aktiviteter det seneste års tid, så fik de 30 deltagere mulighed for at give deres besyv med. Her fik menighedsrådet nogle interessante forslag til fremtidige initiativer:

• Være bedre til at række ud / blive mere synlig
  • Udskiftning eller renovering af kirkebænkene
  • Bedre faciliteter i kirken
  • Renovering af den eksisterende sognegård
  • Alle får en fælles stemme

De menighedsmødet sluttede, blev der serveret kartoffelsalat og skinke til alle.