Kristi himmelfartsdag

Den dag Jesus steg op til himlen

Efter 40 dage opfaret til himmels

Kristi himmelfart malet af Rembrandt i 1636
Kristi himmelfart malet af Salvador Dali i 1958

Kristi himmelfartstur

Kristi himmelfartsdag - torsdag den 30. maj - er der både gudstjeneste og bustur for menigheden.

• Kl. 10.00 Kristi himmelfartsgudstjeneste i Høje Taastrup Kirke
  • Kl. 11.00 Afgang med bus til Kalundborg
    - Under busturen vil det være muligt at få lidt let at spise, så vi ikke er for sultne under besøget i kirken.
  • Kl. 12.30 Rundvisning i Vor Frue Kirke
    - Den lokale menighedsrådsformand giver os en rundvisning i Kalundborgs store kirke, Vor Frue Kirke. Kirken er meget karakteristisk pga. sine fem tårne. Vor Frue Kirke er den eneste kirke i verden, der har en grundplan formet som et græsk kors, hvor hver af de fire korsarme afsluttes med et tårn. Det femte tårn rejser sig over kirkens midtpunkt.
  • Kl. 13.45 Spisning i Bispegården
    - Efter rundvisning går vi over gaden til Bispegården, hvor der bliver serveret tre stykker mad med en øl eller en vand.
  • Kl. 15.30 Bussen kører tilbage
  • Kl. 17.00 Ankomst til Høje Taastrup Kirke

Billetter

Pris for deltagelse: kr. 150,-

Billetter kan købes på kirkekontoret i åbningstiden og ved gudstjenester og arrangementer i kirke og sognegård.

Der er 33 pladser i bussen.

Vor Frue Kirke i Kalundborg har fem tårne

Sogneudflugten 2017

Kristi Himmelfartsdag 2017 gik sogneudflugten til Sankt Bendts Kirke i Ringsted.

› Se billeder fra turen

Sogneudflugten 2018

Kristi Himmelfartsdag 2018 gik sogneudflugten til Sankt Nikoali Kirke i Køge.

› Se billeder fra turen