Høje Taastrup Sogns Menighedspleje

Høje Taastrup Sogns Menighedspleje er en selvstændig organisation under Høje Taastrup Sogn. Menighedsplejen støttes økonomisk gennem indsamlinger ved højmesser og gudstjenester i Høje Taastrup Kirke. Desuden modtager vi pengegaver fra diverse organisationer og firmaer.

Du kan give penge ved at lægge dem i kirkens indsamlingsbøsser, indsætte på konto 5471-2025460 eller indsætte på MobilePay-nummer 49874.

På forhånd tak for din støtte til vores arbejde.

Julehjælpen 2018

Der kan nu søges om julehjælp fra Høje Taastrup sogns menighedspleje. Julehjælpen uddeles til beboere i sognet, der medlem af folkekirken. Ansøgningsskema kan hentes på kirkekontoret i åbningstiden eller printes fra nedenstående link:

› Ansøgningsskema, julehjælp 2018

Det udfyldte ansøgningsskema skal være afleveret senest:
torsdag den 6. december 2018.

Julehjælp

De indsamlede midler bruges blandt andet til uddeling af julehjælp i form af "julekurve".

Julekurvene er forbeholdt de familier i sognet, der som folkekirkemedlemmer, har brug for en hjælpende hånd til at holde juleaften. Gennem de senere år er behovet steget støt.
Derfor beder vi dig om at støtte os med et beløb, så vi fortsat kan give børn og voksne i sognet en rigtig glædelig jul.

Andre formål

Der ud over støtter menighedsplejen sognets aktiviteter, hvor der er brug for det.

Det drejer sig for eksempel om kirkekaffe og alterbuketter ved gudstjenester på Torstorp Plejecenter samt eftermiddagskaffe ved kirkens årlige Kristi Himmelfartsudflugt.

Alle pengegaver modtages med tak.

Gennem præsterne er der mulighed for at ansøge Samvirkende Menighedsplejer om tilskud til diverse formål.

Mere info kan fås ved henvendelse til:
Sognepræst Eva Kyed Østerlind
Mail: evmo@km.dk