Minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud om at lære den lokale folkekirke og kristendommen bedre at kende:

• Hvordan ser der ud inde i kirken?
  • Hvad betyder det, når vi be´r Fadervor eller synger salmer?
  • Hvilken rolle spiller kristendommen i et børneliv anno 2018?

Disse og mange andre spørgsmål vil vi gennem andagter, opgaver, leg og kreative aktiviteter forsøge at finde svar på sammen med børnene.

Hvem kan blive minikonfirmand?

Når du går i 3. klasse kan du blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke. Alle kan være med, uanset om du er døbt eller ej eller om du bor i eller udenfor sognet. Minikonfirmand er heller ikke en betingelse for at blive konfirmeret.

Hvad skal vi lave til minikonfirmand?

I efteråret 2018 er der minikonfirmand for alle børn i 3. klasse på Torstorp skole. Til foråret inviterer vi 3. klasserne fra Gadehaveskolen og Sankt Pauls skole.

Til efteråret handler minikonfirmand om et helt særligt sprog. Det er sådan et slags sprog, man både kan udtale og sige inde i hovedet. Det er bønnens sprog.

Ved hjælp af bl.a. træklodser, sandpair, tuscher, perler og snor skal vi finde ud af, hvordan man kan be´ til Gud.

Hvornår er der minikonfirmand?

Følgende fem tirsdage i efteråret 2018 fra kl. 14.30-16 er der minikonfirmand i Morelhaven 120:

2/10, 9/10, 23/10, 30/10 og 6/11

Vi henter og bringer fra og til Torstorp skoles SFO og sørger for lidt forfriskning undervejs.

Mere info og tilmelding til sognepræst Eva Kyed Østerlind
E-mail: evmo@km.dk