Minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke

Hvad er minikonfirmand?

Minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud om at lære den lokale folkekirke og kristendommen bedre at kende:

• Hvordan ser der ud inde i kirken?
  • Hvad betyder det, når vi be´r Fadervor eller synger salmer?
  • Hvilken rolle spiller kristendommen i et børneliv anno 2018?

Disse og mange andre spørgsmål vil vi gennem andagter, opgaver, leg og kreative aktiviteter forsøge at finde svar på sammen med børnene.

Hvem kan blive minikonfirmand?

Når du går i 3. klasse kan du blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke. Om efteråret inviterer vi børn fra Gadehaveskolen og Torstorp skole, om foråret børn fra Sankt Pauls skole. Alle kan være med, uanset om du er døbt eller ej eller om du bor i eller udenfor sognet. Minikonfirmand er heller ikke en betingelse for at blive konfirmeret.

Hvad skal vi lave til minikonfirmand?

Temaet for Minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke forår 2018 er ”De levende brikker”.

Inspireret af KFUM og KFUK´s store børnefestival i Haderslev, som også indgår i programmet, skal vi finde ud af, hvordan vi har værdi hver især og samtidig er en del af et større fællesskab. Hverken den enkelte brik eller hele puslespillet kan bestå uden hinanden.

Hvornår er der minikonfirmand?

Lørdag d. 3/3 og Lørdag 10/3 mødes vi i Høje Taastrup Kirkes Sognegård fra kl. 10.00 - 15.00 for at gå på opdagelse i kirken, på kirkegården og i kirketårnet. I løbet af dagen er der også tid til leg, kreativitet, frokost og forfriskninger.

Fredag d. 16/3 - søndag d. 18/3 tager vi til Haderslev for at blive en del af et kæmpe sus med maser af sjove aktiviteter, fed underholdning, fællessang og forkyndelse i børnehøjde. Festivalpris: 125 kr. hvilket inkluderer et års velkomstmedlemskab af KFUM og KFUK.

Det er KFUM og KFUK, der inviterer 1500 børn fra hele landet til Børnefestival (www.boernefestival.kfum-kfuk.dk).

Kniber det med at deltage alle tre lørdage kan man godt vælge kun at være med de to gange i kirken eller kun at tage med til Haderslev.

Tilmeldingsfrist: 3. februar 2018.

Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til sognepræst Eva Kyed Østerlind:
E-mail: evmo@km.dk

Udfyld formularen og tilmeld dit barn til minikonfirmand i foråret 2018