Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Naturture for børn og voksne

Kom og vær med, når vi samles for at lære naturen bedre at kende. Naturen er nemlig et godt sted for hele familien, fordi den både giver plads til leg og oplevelser og tilbyder fred og ro.

Menighedsplejen ved Høje Taastrup kirke inviterer børn og voksne med på opdagelse i nærområdet, hvor mange endnu ukendte oplevelser ligger og venter på os.

Første tur bliver søndag den 7. april, hvor vi skal på troldejagt og finde én af Vestegnens seks glemte kæmper, som bor nede i Hakkemosen.

Vi mødes ved kirken, Præstegårdsvej 3, kl. 15.00 og begiver os i samlet flok afsted på jagt.

Husk praktisk tøj og fodtøj.

Vi slutter af med aftensmad i sognegården og siger på gensyn kl. 18.30.

Det er gratis at være med, men man skal melde sig til inden turen starter.

Mere info og tilmelding: evmo@km.dk

Gudstjenester i børnehøjde

I foråret 2019 er der planlagt to gudstjenester i børnehøjde med efterfølgende aftensmad: Torsdag den 31. januar og torsdag den 2. maj, begge dage kl. 17.30-19.30.

I samarbejde med FDF Høje Taastrup inviteres børn og voksne i alle aldre til gudstjeneste, mad og leg.

Den 31. januar er temaet kyndelmisse. Vi er halvvejs gennem vinteren og markerer det i kirken ved at tænde lys og jage mørket på flugt.

Den 2. maj handler det om fridage. Alle de der dage, hvor kalenderen ikke er fyldt op med aftaler og gøremål. Alle har brug for at holde fri engang imellem - selv Gud!

Aftensmad er gratis for alle FDF´ere. For alle andre koster det 25 kr. pr. familie.

Tilmelding ikke nødvendig, man dukker bare op.

Vi ses!

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere

Tween Sing - Et fællesskab for alle børn i 3. - 6. klasse

Til Tween Sing er er der plads til alle, der har lyst til at være med til det, vi laver.

Alle har indflydelse på, hvad vi skal lave - og hvordan vi skal lave det, så det gælder om at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Vi taler også om, at man kan tro på Gud.