Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Gudstjenester i børnehøjde

I foråret 2019 er der planlagt to gudstjenester i børnehøjde med efterfølgende aftensmad: Torsdag den 31. januar og torsdag den 2. maj, begge dage kl. 17.30-19.30.

I samarbejde med FDF Høje Taastrup inviteres børn og voksne i alle aldre til gudstjeneste, mad og leg.

Den 31. januar var temaet kyndelmisse. Det blev en (u)hyggelig aften med slukket lys i kirken, levende lys og mørkegemme, da vi havde spist.

Den 2. maj handler det om fridage. Alle de der dage, hvor kalenderen ikke er fyldt op med aftaler og gøremål. Alle har brug for at holde fri engang imellem - selv Gud!

Aftensmad er gratis for alle FDF´ere. For alle andre koster det 25 kr. pr. familie.

Tilmelding ikke nødvendig, man dukker bare op.

Vi ses!

- De fire elementer -

Verdens fire store naturkræfter, jord, ild, vand og luft, har hver især nogle helt specielle evner, som vi skal undersøge nærmere, når der er Sommer for børn i Høje Taastrup kirke.

Hver dag sin kraft blandt vulkaner, bål, vandlege og balloner.

Husker du madpakken, så sørger vi for forfriskninger

Festivalen afsluttes med en festgudstjeneste i kirken, hvor alle er inviteret.

Målgruppe: Alle børn mellem 7 og 11 år.

Dato: Mandag 1/7 til torsdag 4/7 (den første uge af sommerferien, uge 27).

Tidspunkt: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-15,  torsdag kl. 10-16. Vi kan efter nærmere aftale hente og bringe fra og til sognets SFO´er.

Sted: Høje Taastrup Kirke og sognegård, Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup.

Pris: Gratis

Tilmelding (senest 24/6) og mere info: Sognepræst Eva Kyed Østerlind, evmo@km.dk

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere

Tween Sing - Et fællesskab for alle børn i 3. - 6. klasse

Til Tween Sing er er der plads til alle, der har lyst til at være med til det, vi laver.

Alle har indflydelse på, hvad vi skal lave - og hvordan vi skal lave det, så det gælder om at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Vi taler også om, at man kan tro på Gud.