Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Spaghetti i det fri

Torsdag 20/9 og 25/10 kl. 17.30-19.30 inviteres børn og voksne i alle aldre til leg, gudstjeneste og mad i haven bag Høje Taastrup Kirkes sognegård (hvis det regner går vi indenfor).

20/9 laver FDF laver bål til snobrød og pandekager.

25/10 optræder Ten Sing Roskilde og Tween Sing Høje Taastrup.

Vi skal synge sammen og se, hvem der vinder i tovtrækning.  Eller hvem der kan bygge det højeste tårn i duplo uden det vælter.

Aftensmad koster 25 kr. pr. familie.

Tilmelding ikke nødvendig, man dukker bare op.

Vi ses!

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere

Tween Sing - Et fællesskab for alle børn i 3. - 6. klasse

Til Tween Sing er er der plads til alle, der har lyst til at være med til det, vi laver.

Alle har indflydelse på, hvad vi skal lave - og hvordan vi skal lave det, så det gælder om at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Vi taler også om, at man kan tro på Gud.