Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Kirken på festival

Ud over sin egen sommerfestival for børn er Høje Taastrup kirke også med til larm og gøgl for børn ved den årlige Callisto Festival i haven bag Taastrup Kulturcenter på Poppel Allé 19-21.

30. juni fra 10-15 bliver den dag fuld af tant og fjant, spas og fjas - og vi glæder os!

Læs mere om Callisto Festival på www.callisto.dk

Farvefestival

Lad farverne fortælle fantasifulde, fantastiske, forvandlende, fabelagtige, fortryllende og forfriskende fortællinger fra Bibelen.

Kom og vær med, når vi lytter, leger, ler og laver kreative aktiviteter

Husker du madpakken, så sørger vi for forfriskninger

Festivalen afsluttes med en festgudstjeneste i kirken, hvor alle er inviteret.

Målgruppe: Alle børn mellem 7 og 10 år.

Dato: Mandag 2/7 til torsdag 5/7 (den første uge af sommerferien, uge 27).

Tidspunkt: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-15,  torsdag kl. 10-16. Vi kan hente og bringe fra og til sognets SFO´er efter behov.

Sted: Høje Taastrup Kirke og sognegård, Præstegårdsvej 3, 2630 Taastrup.

Pris: Gratis

Tilmelding (senest 25/6) og mere info: Sognepræst Eva Kyed Østerlind, evmo@km.dk

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere

Tween Sing - Et fællesskab for alle børn i 3. - 6. klasse

Til Tween Sing er er der plads til alle, der har lyst til at være med til det, vi laver.

Alle har indflydelse på, hvad vi skal lave - og hvordan vi skal lave det, så det gælder om at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Vi taler også om, at man kan tro på Gud.