Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Familiejul 1. december kl. 15.00

Vær klar til både spænding og latter, når Taastrup Rotary Klub og Høje Taastrup kirke inviterer hele familien til gudstjeneste og koncert med korsang og orgelmusik.

Gudstjenesten varer ca. 20 minutter, og vi skal bl.a. synge salmer og høre en julefortælling om kameler og kloge mænd.

Bagefter vil organist Jens Lind Knudsen fortælle og spille muntert og malerisk om de hellige tre kongers vandring i ørkenen med ledestjernen i det fjerne. Desuden skal vi høre dansk og fransk julemusik på orglet og lytte til korpigers skønne sang.

Alle er velkomne.

Spaghetti for hele familien

I foråret 2019 er der planlagt to spaghettigudstjenester (gudstjenester i børnehøjde med efterfølgende aftensmad): Torsdag den 31. januar og torsdag den 2. maj, begge dage kl. 17.30-19.30.

I samarbejde med FDF Høje Taastrup inviteres børn og voksne i alle aldre til gudstjeneste, mad og leg.

Den 31. januar er temaet kyndelmisse. Vi er halvvejs gennem vinteren og markerer det i kirken ved at tænde lys og jage mørket på flugt.

Den 2. maj handler det om fridage. Alle de der dage, hvor kalenderen ikke er fyldt op med aftaler og gøremål. Alle har brug for at holde fri engang imellem - selv Gud!

Aftensmad er gratis for alle FDF´ere. For alle andre koster det 25 kr. pr. familie.

Tilmelding ikke nødvendig, man dukker bare op.

Vi ses!

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere

Tween Sing - Et fællesskab for alle børn i 3. - 6. klasse

Til Tween Sing er er der plads til alle, der har lyst til at være med til det, vi laver.

Alle har indflydelse på, hvad vi skal lave - og hvordan vi skal lave det, så det gælder om at ta´ chancen, prøve sig selv af og udfordre sig selv i de aktiviteter, vi finder på.

Vi taler også om, at man kan tro på Gud.