Koncerter i Høje Taastrup Kirke

16dec kl. 19:30

Julekoncert i kirken

Den smukke gamle kirke i Landsbyen i Høje Taastrup slår dørene op og byder på koncert …

16dec kl. 19:30

Koncert for 2 sæt Håndklokker (Handbells) m.m.

Søndag den 30. September kl. 15 i Høje Taastrup Kirke:

En usædvanlig klangfuld og spændende koncert med Håndklokker, orgel og klaver - og to organister. Ann-Kirstine Christiansen er til daglig organist og korleder i Møgeltønder Kirke og leder klokkenistuddannelsen i Norden. Gulli Odsbøl er vores egen organist og korleder. Sammen spiller de på to sæt Håndklokker, Håndklokker og Klaver, Håndklokker og Orgel samt 4-hændigt og 4-fod på Orgelet. Lige fra en musik, der helt stille og roligt fylder kirkerummet med klang og musikalsk skønhed til festlig kendt musik i mange forskellige stilarter. Fra tidligste musik til musik fra vores tid. Der bliver mulighed for at synge med på fællessangene.

Koncerten er for alle, børn og voksne, unge og gamle.

Dørene åbnes kl. 14.30.

Fri entré.

Koncert af Hildegaard Bingen

Søndag den 18. November kl. 15 i Høje Taastrup Kirke:

Koncert med stille, meditativ musik af Hildegard Bingen (1092-1176). Agnethe Christensen og Elizabeth Gaver synger og spiller på arkaiske harper, fiddel, rebec og klokker. Kendt fra talrige indspilninger og turneer med Sequentia, ALBA, Feleboga, ULV, Leah Stuttard, Henry Linder m.fl.. En koncert, hvor vi går på opdagelse i musikkens tidlige univers og kan opleve enkelhed og ro

Dørene åbnes kl. 14.30

Fri entré.

JuleKoncert

Søndag den 16. december kl. 19.30 i Høje Taastrup Kirke:

Den smukke gamle Kirke i Landsbyen i Høje Taastrup slår dørene op og byder på koncert med Kirkens Kor og organist med gæster. Midt i julemåneden kan vi nok alle trænge til en rolig stund i selskab med julens smukke toner og historier i det store kirkerum. Tag venner og familie med. Der bliver mulighed for at få rørt stemmerne ved fællessangene.

Dørene åbnes kl. 19