Unge modtages af unge

Charlotte Slot

Søndag den 3. september havde Charlotte Slot velkomstgudstjeneste for sine kommende konfirmander og deres forældre.

Gudstjenesten blev afholdt af kbf. Sognepræst Charlotte Slot, der havde allieret sig med konfirmander fra sidste år.

De kommende konfirmander fik et festligt og højtideligt møde med Høje Taastrup kirke og andre unge fra sognet. De blev budt velkommen ved kirkedøren af de ”gamle” konfirmander, der fra morgenstunden havde hjulpet kirketjener Cecilie Meyer med at pynte kirken festligt med blomster, lys og balloner. Under gudstjenesten læste de ”gamle” konfirmander ind- og udgangsbøn, samt tekster fra Bibelen.

”Det er sjovt, at lave gudstjeneste med konfirmanderne. Jeg er imponeret over deres engagement og evne til at organisere og være løsningsorienterede. Hver især tager de opgaven på sig og løser den rigtig godt!” siger Charlotte Slot, der kommunikerer med konfirmanderne via de sociale medier.