Aktiviteter for børn

BabySang og leg

Kom og mød andre med små børn. Vi synger, laver fagter, danser, laver rim og remser og slutter med forfriskninger til fri afbenyttelse.

Babysang og leg er et tilbud til 0-12 måneder gamle babyer ifølge med en voksen.

› Se mere

Spaghettigudstjeneste for hele familien

Til efteråret er der igen spaghettigudstjenester i Høje Taastrup kirke.

I denne sæson mødes vi på rullende dage således, at hvis man eksempelvis har en fritidsaktivitet om tirsdagen, så kan man komme den måned, hvor gudstjenesten ligger om onsdagen eller torsdagen.

Formen er den samme som i foråret: Vi mødes vi i kirken kl. 17.30 til en gudstjeneste i børnehøjde. Bagefter spiser vi aftensmad sammen (spaghetti med kødsovs). Vi slutter omkring kl. 19.00

Efterårets datoer og temaer:

Tirsdag den 5. september: Høst

Onsdag den 4. oktober: Skabelse (Minikonfirmanderne medvirker)

Torsdag den 2. november: Alle Helgen

Det koster 25 kr. pr. familie at spise med.

Tak, om I har mulighed for at melde jer til. Så er der mad nok til alle.

Mere info og tilmelding: Sognepræst Eva Kyed Østerlind, evmo@km.dk

Læs mere om spaghettigudstjeneste på folkekirken.dk

Minikonfirmand

Alle børn på 3. klassetrin inviteres til at blive minikonfirmand i Høje Taastrup Kirke.

Gennem fortælling, sang, dans, leg og krea lærer børnene kirken og kristendommen bedre at kende.

› Se mere